MODU – lader fantasien få frit spil!

MODU er store byggeklodser som lægger op til aktiv leg, og som kan bruges til at bygge alverdens sjove og spændende kreationer. De store byggeklodser i skum kan samles på et utal af måder og skabe sjov og udfordrende leg for børn i alle aldre.

MODUs byggeklodser kommer i sæt med klodser, pinde og hjul – alt designet til at bygge kreationer som kan sætte fysisk aktivitet og kreativitet i gang hos børn.

Vi bruger 100% genbrugeligt ABS-plastik og sundhedsgodkendt EVA-skum som er helt fri for phthalater og andre hormonforstyrrende stoffer.

Byggesæt

Curiosity Kit

Kreativ leg for små og store børn med MODU

Hos Kære Børn forhandler vi legetøjsprodukter fra mærket MODU. Formålet med disse er, at dit barn skal have mulighed for at lege og blive underholdt, samtidig med at kreativiteten udfordres. Gennem forskelligt legetøj som byggeklodser og rullebræt bliver dit barns lyst til at være aktiv skærpet, da byggesættene fra MODU lægger op til at bevæge sig og bruge fantasien. På den måde udvikler det ikke bare dit barns kreativitet, men også dets motoriske evner, hvilket er en god måde at udnytte legesituationer til at lære. Meningen bag MODU-produkter er, at de store byggeklodser kan samles på mange forskellige måder, så du og dit barn kan bygge sjove og spændende kreationer i fællesskab.

Sund og fri leg

Med byggeklodserne fra MODU er du ikke bare sikker på, at dit barn kan lege og udfordre sig selv, men også at det kan gøre det med sunde og miljøvenlige materialer. MODU bruger 100% genbrugeligt ABS-plastik og sundhedsgodkendt EVA-skum, der er helt frit for phthalater og andre hormonforstyrrende stoffer. På den måde kan du trygt overlade dit barn til fantasiens og legens verden uden at være bekymret for deres sundhed. Klodserne er desuden i skum, så der hverken er skarpe hjørner eller kanter, som dit barn kan komme til skade med. Du giver altså dit barn de bedste forudsætninger for at have det sjovt og udvikle sig på sunde og sikre betingelser.

Modu er til børn i alle aldre

Legetøjet fra MODU er ikke begrænset til en specifik aldersgruppe. De er designet til børn i alle aldre, da de på forskellig vis understøtter dit barns udvikling på flere niveau. Dit barn kan derfor også have glæder af produkterne, helt fra de er på kravlestadiet, til de begynder at kunne gå. Byggeklodserne fås i forskellige sæt: Curiosity, Explorer og Dreamer. Med Curiosity får du et sæt, der stimulerer balancen og lærer dit barn at vippe, hoppe, ride og meget mere. Explorer-produkterne har fokus på kreativitet og udvikling af motoriske færdigheder. Dreamer-sættet understøtter de samme fordele, som de to andre sæt, og hjælper derfor også dit barn med at udvikle og lære. Foruden de tre sæt finder du MODU Rullebrætt og MODU Gåbil hos os, der træner dit barns grovmotoriske evner og samtidig gør det muligt at komme hurtigt rundt på en sjov måde. De er begge nemme at styre og hjælper dit barn med indlæring af balancen og med at få en fornemmelse af fart. Alle produkterne fås i farverne rød, blå og gul, så der er noget til enhver smag. Har du spørgsmål til byggeklodserne fra MODU, er du altid velkommen til at tage fat i os hos Kære Børn, så vi kan forklare dig om de mange fordele ved disse produkter.