VI BEHANDLER FØLGENDE PERSONDATA VED KØB I WEBSHOP:

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Såfremt du i forbindelse med et køb har oprettet en brugerkonto på kærebørn.dk, har du mulighed for at logge ind og se de oplysninger vi har registreret.

Er du nyhedsbrev-modtager, har vi registreret navn, mailadresse, postnummer, dato for registrering. Ved tilmeldingen til nyhedsbrevene, gives der samtidig samtykke til at modtage direkte markedsføring i form af og ikke begrænset til lancering af nyheder, konkurrencer, tilbud, m.m.

I forbindelse med konkurrencer, registrerer vi navn, mailadresse, postnummer, dato for registrering samt ip-adresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kære Børn Odense A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på kaereboern.dk er Hanne Markussen. 

Som registreret hos Kære Børn Odense A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: gdpr@kaereb.dk.

 

Betalingsoplysninger
Betalingsoplysninger ved køb af webydelser og abonnementer håndteres gennem den autoriserede betalingssystem udbyder QuickPay. Når du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og CVC i Kærebørn.dk’s webshop, overføres disse data til QuickPay i krypteret form. Krypteringen giver en meget høj sikkerhed for, at uvedkommende ikke kan skaffe sig adgang til oplysningerne. Kærebørn.dk gemmer ikke betalingsoplysninger (kortnummer, udløbsdato og CVC-kode).

Oplysninger om, hvilke sider på hjemmesiden du besøger, bruges til at tilpasse og forbedre hjemmesiden generelt.

Opbevaring af indsamlede oplysninger
Alle firma og personoplysninger er sikret mod uvedkommendes adgang. kaereboern.dk opbevarer dine data sikkert, men ukrypteret. Oplysninger transmitteres via krypterede kommunikationslinjer, internt via Virtual Private Network (VPN) og eksternt ved brug af Secure Sockets Layer (SSL) kryptering.

Oplysninger om, hvilke dele af hjemmesiden du besøger, og hvordan du navigerer til hjemmesiden samt tekniske oplysninger om din browser og dit styresystem, indsamles i webanalyseværktøjet Google Analytics, og gemmes på ubestemt tid. Disse oplysninger anvendes kun i aggregeret form.

10% på din første ordre

Tilmeld dig Kære Børns nyhedsbrev – så er du altid først til at blive opdateret på nyheder, produktlanceringer, events, tips og tricks og selvfølgelig masser af gode tilbud. Du modtager din rabatkode i velkomstmailen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, varer med Fast Lav Pris, gavekort samt barnevogne. Rabatkoden kan kun bruges 1 gang.