Mød os på   Facebook    Instagram          

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Såfremt du i forbindelse med et køb har oprettet en brugerkonto kærebørn.dk, har du mulighed for at logge ind og se de oplysninger vi har registreret.

Er du nyhedsbrev-modtager, har vi registreret navn, mailadresse, postnummer, dato for registrering.

I forbindelse med konkurrencer, registrerer vi navn, mailadresse, postnummer, dato for registrering samt ip-adresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kære Børn Odense A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på kaereboern.dk er Hanne Markussen. 

Som registreret hos Kære Børn Odense A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: gdpr@kaereb.dk.

Betalingsoplysninger
Betalingsoplysninger ved køb af webydelser og abonnementer håndteres gennem den autoriserede betalingssystem udbyder QuickPay. Når du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og CVC i Kærebørn.dk’s webshop, overføres disse data til QuickPay i krypteret form. Krypteringen giver en meget høj sikkerhed for, at uvedkommende ikke kan skaffe sig adgang til oplysningerne. Kærebørn.dk gemmer ikke betalingsoplysninger (kortnummer, udløbsdato og CVC-kode).

Oplysninger om, hvilke sider på hjemmesiden du besøger, bruges til at tilpasse og forbedre hjemmesiden generelt.

Opbevaring af indsamlede oplysninger
Alle firma og personoplysninger er sikret mod uvedkommendes adgang. kaereboern.dk opbevarer dine data sikkert, men ukrypteret. Oplysninger transmitteres via krypterede kommunikationslinjer, internt via Virtual Private Network (VPN) og eksternt ved brug af Secure Sockets Layer (SSL) kryptering.

Oplysninger om, hvilke dele af hjemmesiden du besøger, og hvordan du navigerer til hjemmesiden samt tekniske oplysninger om din browser og dit styresystem, indsamles i webanalyseværktøjet Google Analytics, og gemmes på ubestemt tid. Disse oplysninger anvendes kun i aggregeret form.

Facebook:

Formål
Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende beslægtede formål.

De konkrete Facebook-sider knyttet til Kære Børn er administreret af: 

  1. Kære Børn A/S, https://www.facebook.com/Kære-Børn-Alt-hvad-dit-barn-har-brug-for-1781694478723525/
  2. Kære Børn Aars v/ Baby & Kids World A/S, https://www.facebook.com/kaereboernaars/ 
  3. Kære Børn Ballerup v/ Kære Børn Ballerup A/S, https://www.facebook.com/Kære-Børn-Ballerup-146596485545082/ 
  4. Kære Børn Frederikshavn v/ Vejbys Frederikshavn ApS, https://www.facebook.com/vejbys/ 
  5. Kære Børn Kolding v/ Kære Børn Kolding ApS, https://www.facebook.com/Kære-Børn-Kolding-212750485403381/ 
  6. Kære Børn Lyngby v/ Kære Børn Lyngby A/S, https://www.facebook.com/kaereboernlyngby/ 
  7. Kære Børn Nykøbing F v/ Kære Børn Nykøbing F. I/S, https://www.facebook.com/KaereBoernNykoebingFalster/ 
  8. Kære Børn Odense v/ Kære Børn Odense A/S, https://www.facebook.com/KaereBoernOdense/ 
  9. Kære Børn Roskilde, Kære Børn Roskilde A/S, https://www.facebook.com/KaereBornRoskilde/ 
  10. Kære Børn Silkeborg v/ KY Silkeborg ApS, https://www.facebook.com/Kære-Børn-Silkeborg-592790497439226/ 
  11. Kære Børn Skive v/ Kære Børn Skive ApS, https://www.facebook.com/KaereBornSkive/ 
  12. Kære Børn Slagelse v/ Marius Babyudstyr ApS, https://www.facebook.com/kaereb.dk/ 
  13. Kære Børn Torshavn v/ Vöggan, https://www.facebook.com/vogganfo/ 
  14. Kære Børn Valby v/ Kære Børn Valby ApS, https://www.facebook.com/valbyDH/ 
  15. Kære Børn Waves v/ Kære Børn Hundige A/S, https://www.facebook.com/kaerebwaves/ 
  16. Kære Børn Århus v/ F OG G INVEST A/S, https://www.facebook.com/kaereboernarhus/ 

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger
Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatisk afgørelser og profilering
Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

Vi har pt. ingen indflydelse på den del af de indsamlede personoplysninger, som Facebook behandler. Indtil vi får mulighed for dette, er besøg på vores Facebook-side derfor behæftet med en vis usikkerhed for behandlingen af personoplysninger.