28. november 2022

Problem med håndtaget på BABY-SAFE 5Z autostol til spædbørn

Vigtig meddelelse om produkttilbagekaldelse. Læs venligst og kontakt os straks!

Distribueret fra 13. januar til 30. juni 2023

Frivillig tilbagekaldelse på grund af risiko for løsrevet håndtag

Britax Römer har besluttet at foretage en frivillig tilbagekaldelse af BABY-SAFE 5Z autostolen. Der er et potentielt sikkerhedsproblem med et hul, der kan opstå mellem håndtaget og sædeskallen på BABY-SAFE 5Z, normalt kun på den ene side. Mellemrummet påvirker ikke autostolens ydeevne i bilen eller i en kollision, men der er en potentiel sikkerhedsrisiko, når autostolen bæres uden for bilen. I sjældne tilfælde kan håndtaget løsne sig uventet og forårsage pludselige bevægelser af skallen og/eller overraske den person, der bærer BABY-SAFE 5Z. Det kan føre til, at autostolen falder ned eller kolliderer med andre genstande, og under uheldige omstændigheder kan barnet komme til skade.

Hvad skal du gøre?

Hvis du har en BABY-SAFE 5Z-autostol, skal du straks holde op med at bruge BABY- SAFE 5Z, især uden for bilen ved at bære autostolen ved hjælp af håndtaget. Alle BABY-SAFE 5Z’er vil blive erstattet gratis af en ny version af produktet, BABY-SAFE 5Z2, som ikke har dette potentielle problem. Gå ind på www.baby-safe-check.com for at bede om en ombytning af dit produkt. Du kan også få din BABY-SAFE 5Z erstattet direkte hos den forhandler, hvor du købte den. Hvis du har forudbestilt BABY-SAFE 5Z og ikke har modtaget den endnu, vil du automatisk modtage en BABY-SAFE 5Z2.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os på contact@britax.com eller din forhandler. Vi undskylder for eventuelle ulemper, som dette måtte medføre. Vi tager vores produkters sikkerhed ekstremt alvorligt, og hvis vi ser potentielle problemer, er det vores ansvar at handle hurtigt.

28. november 2022

PRODUKTSIKKERHEDSMEDDELELSE FRA QLEVER/NONOMO:

Vi er blevet informeret om en hændelse, der opstod med tekstilmonteringskæden, der blev brugt til at fastgøre slyngevuggen til loftet. I dette tilfælde knækkede tekstilmonteringskæden, mens slyngevuggen var i brug, hvilket resulterede i at slyngevuggen faldt på gulvet. Dette kunne have forårsaget skader på barnet. Vi har siden være i kontakt med kunden og undersøger, hvordan dette kunne være sket.

Sikkerheden for børnene er vores primære bekymring, så vi beder dig om at stoppe med at bruge slyngevuggen med tekstil monteringskæden omgående. Slyngevuggen kan sikkert bruges sammen med stativ eller karmbeslag. Du kan finde en illustration af den berørte tekstilmonteringskæde længere nede.

Hvis du har spørgsmål, bede du kontakte os via repair@nonomo.de. Vi har også oprettet et dedikeret telefonnummer, hvis du ønsker at tale med os personligt +32 2 588 48 86

Vi takker på forhånd for din tålmodighed
Med venlig hilsen,
Dit NONOMO® team

19. august 2022

PRODUKTSIKKERHEDSMEDDELELSE – NONOMO® slyngevugger og fastgørelsessystemer:

QLEVR anser sine kunders sikkerhed som sin højeste prioritet. Siden QLEVR overtog NONOMO i slutningen af sidste år, har QLEVR testet og redesignet produkterne for at sikre den ypperste sikkerhedsstandard. Efter grundig test af slyngevuggen og dens fastgørelsessystemer, har QLEVR identificeret en potentiel risiko ved intensiv brug. Når du anvender slyngevuggen, er der en risiko for, at små partikler løsner sig fra fastgørelsessystemernes metaldele ved slid. Disse partikler kan falde ned i slyngevuggen og forårsage skade ved barnets øjne. Det er vigtigt at vide, at ingen ulykker er blevet rapporteret med NONOMO. Dette er en forebyggende foranstaltning.

Der er blevet udarbejdet nogle PVC covers, samt en ny type kæde (i stof). Løsningen kan nemt implementeres uden brug af specialværktøj eller særlig viden.

For at modtage kittet, skal du blot skrive til repair@nonomo.de  med dit navn og adresse. Der vil blive sendt et sæt til dig hurtigst muligt.

I mellemtiden anbefaler QLEVR, at slyngevuggen ikke anvendes.

QLEVR undskylder oprigtigt for enhver ulejlighed.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, bedes du kontakte QLEVR/Nonomo via repair@nonomo.de. QLEVR har også oprettet et særligt telefonnummer, hvis du vil tale med dem personligt: 0032 2 588 48 86

QLEVR takker på forhånd for dit hensyn og din tålmodighed.

1. marts 2022

Angående gummibunden til Bibs sutteflasker:

Bibs har valgt at lave en frivillig tilbagetrækning af deres flasker med gummi bund og deres flaskesæt. Årsagen til tilbagetrækningen skyldes at materialet bunden er lavet af, i nogen tilfælde kan krympe hvis der bliver hældt kogende vand i flasken mens gummibunden stadig er på. Dette problem kan resulterer i at flasken kan vælte.

Hvis du har købt en Bibs sutteflaske med gummibund eller et Bibs flaskesæt opfordres du til at returnerer det i den butik det er købt. Alternativt kan man fjerne gummibunden fra flasken og bruge den uden”.

 

10. januar 2022

Vigtig sikkerhedsadvarsel om Miffy First Light med blå LED bund produceret i 2017 og 2018

 

Mr. Maria er designer og leverer Miffy designerlamper. Under strenge tests har Mr.Maria fundet ud af, at nogle af de ældre Miffy First Lights under ekstraordinære omstændigheder kan blive overophedet under brug. I meget sjældne tilfælde kan overophedning potentielt forårsage skade. Da kundens sikkerhed naturligvis sættes højest, er det derfor blevet besluttet at udskifte det blå LED modul, som sidder på Miffy First Light lamper produceret i hhv. 2017 og 2018, med et erstatnings LED modul.

Hvis du haft købt Miffy First Light med blå bund opfordres du til at tjekke på https://www.mrmaria.com/bluemodule/  om du har en model, hvor LED bunden skal udskiftes. Linket er en trin-for-trin guide som meget enkelt at forstå, om der er brug for en ny LED bund eller ej. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DET KUN ER LED MODULET SOM SKAL UDSKIFTES – IKKE SELVE LAMPEN (KROPPEN)

Har du brug for en ny LED bund, bedes du gøre følgende:

Send en e-mail til bluemodule@mrmaria.com  og anmod om et nyt LED modul. Vedhæft:

 Foto af købsfaktura

 Foto af den blå LED bund (se forneden)

 Foto af stemplet med produktionsdatoen som er under Miffy’s højre fod, i bunden af lampen (se forneden)

Oplyse:

 Fulde navn

 Leveringsadresse

 Telefonnummer

 E-mail

Desuden beder Mr.Maria dig som kunde om at smide det gamle LED modul væk på en miljørigtig måde.

Hvis du har brug for yderlig info venligst kontakt bluemodule@mrmaria.com eller info@anotherstory.dk

20. oktober 2021

Tilbagekaldelse KREA Baby Walker og KREA Doll Pram

Vores leverandør af KREA har desværre konstateret fejl på flg. Produkter KREA Baby Walker og KREA Doll Pram, Der er set tilfælde hvor navkapslen (pil) kan løsnes såfremt denne ikke har været monteret korrekt
Derfor tilbagekaldes KREA gå- og dukkevogne købt i perioden 1/7-2020 til 18/10-2021.

Vi beder derfor kunder, der har en dukkevogn eller gåvogn fra KREA med nedenstående batchnummer, om straks at stoppe med at bruge dem og returnere produktet hos forhandleren. Batchnummeret findes under bunden på produktet

2006 KREA Doll Pram 318411119 320221219 331850720 0004690920 0008221120 0009360221 0009370621 32040821

2007 KREA Baby Walker 00082211200

KREA Dukkevogn og KREA Gåvogn kan returneres hos den forhandler produktet er købt. Prisen vil blive refunderet mod fremvisning af kvittering, faktura eller købsbevis fra Kære Børn.

Vi beklager ulejligheden!

28. september 2021

 

Tilbagekaldelse Boppy® Hug & Nest, uden emballage (venstre) og med emballage (højre)

The Boppy Company i USA har foretaget en frivillig beslutning om at tilbagekalde liggestolen til nyfødte (Newborn Lounger) – i samarbejde med U.S Consumer Product Safety Commission (www.cpsc.gov/Recalls) – Artsana annoncerer frivillig tilbagekaldelse af et lignende produkt kendt som Boppy® Hug&Nest (se billeder ovenfor), distribueret i Europa og i andre lande (ikke i USA og Canada) fra 2016.

Fare: I tilfælde af, at sikkerhedsadvarsler ikke følges, herunder advarsler mod at bruge produktet til spædbarnssøvn og/eller brug af produktet uden opsyn af voksne, kan spædbørn blive kvalt. Dette omfatter situationer, hvor spædbørn kan kvæles, hvis de ruller, bevæger sig eller placeres på liggestolen i en position, der hindrer vejrtrækningen, eller liggestolen ruller af på en ydre overflade, såsom en voksenpude eller blødt sengetøj, der forhindrer vejrtrækning.

Artsana er ikke bekendt med nogen skader i forbindelse med korrekt anvendelse af Boppy® Hug&Nest. Boppy® Hug&Nest er kun blevet solgt til vågen og overvåget brug. For at undgå den beskrevne fare, skal brugere, der har købt Boppy® Hug&Nest, straks stoppe med at bruge produktet og kontakte sin lokale kundeservice (Kontakt: www.chicco.com ) for at modtage hjælp og refusion.

Artsana minder forældre om, at det bedste sted for en baby at sove er på en fast, flad overflade i en krybbe, vugge eller kravlegård. Forældre og pårørende bør aldrig tilføje tæpper, puder, polstret sengerande, eller andre elementer til et spædbarns sovende miljø. Babyer bør altid placeres til at sove på ryggen.

Vi beklager ulejligheden, som dette initiativ måtte medføre.

15% på din første ordre

Tilmeld dig Kære Børns nyhedsbrev – så er du altid først til at blive opdateret på nyheder, produktlanceringer, events, tips og tricks og selvfølgelig masser af gode tilbud.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer samt barnevogne