Maxi-Cosi har været med til at bære over 50 millioner babyer hjem fra hospitalet. Man kan se deres sikre og behagelige autostole og klapvogne på den første dag i børnehaven, ved fødselsdage, skovture samt på alle andre tidspunkter. Deres intuitive og innovative produkter hjælper med at bringe glæde ind i familiers fremtid, og det er derfor de kan sige: whatever the future carries, we carry the future.

Over 50 millioner babyer er verden over blevet transporteret hjem fra hospitalet i en autostol fra Maxi-Cosi. Som en af de førende specialister i transport af babyer og børn er dit barns sikkerhed Maxi Cosis højeste prioritet. Deres intuitive og innovative autostole beskytter dit barn sikkert. Maxi Cosi scorer høje karakterer i de eksterne crashtests for dynamisk sikkerhed og brugervenlighed.

Takket være Maxi Cosi’s innovative autostole har de været et pålideligt brand indenfor sikker og komfortabel transport i årtier. Oplev deres seneste innovation inden for sikker og behagelig kørsel – såsom Lie flat og slide funktion. Den nye Pearl360 Pro og Mica 360 pro med Slide funktion, ClimaFlow, innovative Easy-In sele og meget mere, der gør din hverdag nemmere.

Er dit barn ved at være 100 cm, så er det tid til at skifte over i næste stol. Maxi Cosi’s autostole med ryg- og nakkebeskyttelse giver sikker og god beskyttelse i op til 12 år. Autostolsgrupperne 2/3, 1/2/3 eller isize 100-150 cm passer perfekt og tilbyder sikkerhed og komfort, når dit barn bliver ældre og højere.

360 Pro Familien med den inovative SlideTech™—vores revolutionerende Slideteknologi,  gør hver dag lettere. Ingen rygsmerter, buler i panden eller besvær. Bare lås, skub, drej og kom afsted! Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro-basen til autostol drejer og slider mod dig ved hjælp af Maxi-Cosi’s patenterede SlideTech™-teknologi. Vores nyeste autostole, Pebble 360 Pro2 og Pearl 360 Pro, er kompatible med FamilyFix360 Pro-basen, hvilket giver dig ultimativ lethed og maksimal komfort for dit barn fra fødslen til 4 år.

Maxi Cosi klapvogne er velegnet til enhver livsstil. Løft din baby fra bilen til klapvognen og tilbage igen, mens den lille fortsætter med at sove. Er det ikke praktisk?! En Maxi-Cosi klapvogn gør indkøb, bilture og et eventyrligt besøg i parken eller skoven let. Alle Maxi Cosi klapvogne har et vendbart klapstolssæde, så din baby kan se på dig eller på verdenen foran sig.

Ligesom de velkendte Maxi Cosi klapvogne og autostole tilbyder Maxi Cosi stilfulde “Home” produkter til din baby, den sikkerhed samt komfort, som du er vant til. Sammen med denne høje grad af komfort og sikkerhed passer disse nye ‘Home’ produkter perfekt ind i ethvert interiør.

Maxi Cosi

Kvalitetsudstyr til dit barn fra Maxi Cosi

Maxi Cosi er et populært mærke, når det kommer til autostole og klapvogne til børn. Du får her sikkert udstyr, der er med til at gøre din hverdag lettere. Med en Maxi Cosi-klapvogn kan du nemt og enkelt bringe dit barn i vuggestue hver morgen. Og tager I bilen, kan du være sikker på, at dit barn er sikkert spændt fast og beskyttet i en Maxi Cosi-autostol.

Vi fører et bredt udvalg af udstyr til børnefamilier her hos Kære Børn. Vi har Maxi Cosi med i vores sortiment, da det er et klassisk mærke, som tilbyder autostole og klapvogne af god kvalitet og til en fornuftig pris. Leder du efter et godt tilbud på Maxi Cosi, kan det betale sig at holde øje med siden her.

Sikkerhedsgodkendt Maxi Cosi autostol

Vi fører kun autostole, der er sikkerhedsgodkendte. Det gælder også alle de modeller, som vi har i vores sortiment fra Maxi Cosi. Når du skal finde en alderssvarende autostol til dit barn, er det dit barns vægt og højde, der er de afgørende parametre. Maxi Cosi laver autostole til børn i alle aldre, og helt fra dit barn er spæd, til det ikke længere behøver en autostol, kan du gå efter Maxi Cosi.

Maxi Cosi autostole er alle udstyret med Isofix, hvilket er det mest sikre system, når det kommer til autostole. Er din bil ikke udstyret med Isofix, kan du tilkøbe en selebase, som du kan klikke din autostol i. Kvalitet og sikkerhed er i højsædet hos Maxi Cosi, så dit barn kan være sikret bedst muligt, når I færdes på vejene. Du finder både bagudvendte og fremadvendte modeller her på siden – så er det op til dig at vurdere, hvad der passer bedst til dine præferencer.

Den perfekte klapvogn til at tage med på tur

En klapvogn er ideel, når du skal ud at se verden med dit barn. Hvad enten det er en shoppingtur i gågaden, eller I rejser mod varmere himmelstrøg. Med en klapvogn er det nemt at trille afsted med dit barn. Og hvis dit barn gerne selv vil gå, er den stadig rar at have med, når de små ben trænger til en pause.

Du kan både investere i en let paraplyklapvogn, som er ekstra nem at have med i bilen eller på flyveren, men du kan også vælge en mere avanceret klapvogn, der giver dit barn langt mere komfort. Her kan du eksempelvis lægge sædet ned, så dit barn kan tage en velfortjent middagslur i sin klapvogn. I den vil du også få meget mere plads til opbevaring af pusletaske og eventuelle indkøb.

De fleste af de Maxi Cosi-klapvogne, som du finder her på siden, kommer med et gratis regnslag. Vælger du en model, der ikke har regnslag inkluderet, kan du naturligvis tilkøbe det. Med et regnslag til din klapvogn kan du og dit barn komme ud at få en masse oplevelser sammen – i al slags vind og vejr.

Autostole og klapvogne fra Maxi Cosi

Hos Kære Børn forhandler vi blandt andre produkter fra brandet Maxi Cosi. De har især fokus på salg af autostole og klapvogne, som skal gøre det nemt for dig at transportere dit barn fra A til B. Alle vores produkter fra dette mærke er sikkerhedsgodkendte, så du kan roligt sætte dit barn godt til rette og begive dig ud på weekendens eventyr eller hverdagens ruter. Rollen som forælder er ikke altid lige nem, og der er mange ting, der kan give udfordringer i dagligdagen. Derfor sørger vi med produkter fra Maxi Cosi for, at de små ting, som at flytte din baby fra bilen og over i klapvognen, bliver gjort så lette som muligt. På den måde får du én ting mindre at bekymre dig om, så du i stedet for kan bruge alt din energi på at nyde tiden med dit lille barn.

Fokus på innovative og forbedrede produkter

I produkterne fra Maxi Cosi er der altid fokus på innovative løsninger, som kan give dig den bedste og mest sikre oplevelse. De sørger hvert år for at udbyde nye og forbedrede produkter, således at sikkerheden i deres autostole og klapvogne er så god som muligt for dig og dit barn. Jeres tryghed er i højsædet hos dette brand, og netop dette er en af grundene til, at vi har valgt at samarbejde med dem. Vi ved hvor vigtigt, det er for jer forældre, at jeres børn kan være helt sikre, når I skal køre i bil med dem eller på tur med klapvognen. Og dette kan du trygt gøre, når du køber autostole eller klapvogne hos os fra Maxi Cosi.

Kombination af produkter gør det lettere for dig

Et af de innovative tiltag hos dette brand er, at autostolene og klapvognene kan kombineres. Det vil sige, at du kan løfte din baby direkte i autostolen fra bilen over på stellet til klapvognen. På den måde er du klar til at gå en tur i skoven, tage i supermarkedet eller noget helt tredje på ingen tid. Og du behøver ikke at vække dit barn, mens du gør det. Hvis du har lyst til at afprøve dette og gøre hverdagen lettere for dig selv, så er du altid velkommen til at komme ned i en af vores butikker, hvor vores kompetente medarbejdere er klar til at give dig den allerbedste rådgivning i forbindelse med dit valg af produkter.

10% på din første ordre

Tilmeld dig Kære Børns nyhedsbrev – så er du altid først til at blive opdateret på nyheder, produktlanceringer, events, tips og tricks og selvfølgelig masser af gode tilbud. Du modtager din rabatkode i velkomstmailen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, varer med Fast Lav Pris, gavekort samt barnevogne. Rabatkoden kan kun bruges 1 gang.