fbpx
Mød os på   Facebook    Instagram          
Hjem/Maxi-Cosi

Maxi-Cosi har været med til at bære over 50 millioner babyer hjem fra hospitalet. Man kan se deres sikre og behagelige autostole og klapvogne på den første dag i børnehaven, ved fødselsdage, skovture samt på alle andre tidspunkter. Deres intuitive og innovative produkter hjælper med at bringe glæde ind i familiers fremtid, og det er derfor de kan sige: whatever the future carries, we carry the future.

Over 50 millioner babyer er verden over blevet transporteret hjem fra hospitalet i en autostol fra Maxi-Cosi. Som en af de førende specialister i transport af babyer og børn er dit barns sikkerhed Maxi Cosis højeste prioritet. Deres intuitive og innovative autostole beskytter dit barn sikkert. Maxi Cosi scorer høje karakterer i de eksterne crashtests for dynamisk sikkerhed og brugervenlighed.

Takket være Maxi Cosi’s innovative autostole har de været et pålideligt varemærke til sikker og behagelig transport i årtier. Oplev deres seneste innovationer inden for sikker og behagelig kørsel – såsom det nye Pearl 360, ClimaFlow og innovative Easy-In sele.
Skal du skifte autostolen fra toddler til barn? Maxi Cosi’s autostole med ryg- og nakkebeskyttelse giver ro i op til 12 år. Autostolsgrupperne 2/3, 1/2/3 eller isize 100-150 cm passer perfekt og tilbyder sikkerhed og komfort, når dit barn bliver ældre og højere