Lille Kanin – ren kærlighed på flaske

Iværksætter Tina Søgaard lancerede i 2015 hudplejebrandet “Ecooking”, som hurtigt blev en international succes, og forhandles i dag i Danmark og i mere end 15 lande verden over. Nu har Tina kastet sig over udviklingen af Lille Kanin – en plejeserie til de allermindste familiemedlemmer. Med over 20 års erfaring i skønhedsbranchen, har Tina et kæmpe knowhow omkring alt indenfor cremer og hudpleje, samt en kæmpe passion for økologi og ingredienser. Hun startede for mange år siden med at blande cremer i sit køkken, og den dag i dag har hun det også bedst med at være i direkte kontakt med sine ingredienser.

Hele Lille Kanin familien er dermatologisk testet og har det nordiske Svanemærke, AllergyCertified, Astma Allergi Nordic, Ecocert COSMOS Natural og Vegan Trademark certificeringer – så du kan føle dig sikker ved bruge Lille Kanin på dit barns hud.

Lille Kanins produkter er fremstillet med naturlige og økologiske ingredienser, som tager sig godt af dit barns hud gennem hele opvæksten. Alt sammen med øje for at skabe tryghed og komfort for dig, din familie og miljøet.

Hudpleje til sensitiv hud. Certificerede og parfumefrie hudplejeprodukter, som passer godt på dit barns sensitive hud.

Solcreme fra Lille Kanin, er certificerede solbeskyttelse til den sensitive hud. Alle solcremer i serien er 100% parfumefrie, samt allergivenlige. Solcreme, solspray og solstift har opnået 5 certificeringer, herunder Svanemærket, Allergy Certified og Asthma Allergy Nordic.

Miljøvenlig produktion, emballage og hudpleje
Solcreme, solspray og solstift er Svanemærket, hvilket betyder at vi er underlagt strenge krav til, hvor meget vi må belaste miljøet når det gælder produktion, emballage og indhold. Både solcreme, solspray og solstift er reef-friendly / koralvenlig, som betyder at solprodukterne ikke indeholder problematiske indholdsstoffer der er påvist at være skadelige for koralrev.

Lille Kanin x Soeren Le Schmidt
Indbydende serie fra Lille Kanin og Soeren Le Schmidt i de lækreste kvaliteter. Både du og dit barn vil elske dem.
Tekstil produkterne er certificeret med: GOTS & OEKO-TEX Standard 100