LEANDER – Dansk Design

Det hele startede i 1998 af Stig Leander. I dag er Leander en international møbelproducent, som designer møbler til og for børn.

Filosofien bag designet er at skabe møbler, som gør en forskel og tilskynder leg, bevægelse og kreativitet. Møbler som er skabt til at forbedre udviklingen. Og som gør livet med børn lidt lettere.

Stig Leanders evne til at se og forene form og funktion har skabt en helt unik serie af møbler til børn. Som kan bære at stå alene, Som er noget mere end bare møbler.

Udforsk Leanders produktfamilier

Udforsk Leanders produktkategorier

Leander Classic™

Leander Wally™

Leander tekstiler

Leander puslemøbler

Leander kommoder

Leander: Dansk design til børneværelset

Kære Børn forhandler et stort udvalg af forskellige produkter fra det populære danske mærke Leander. Alt fra senge til pusleborde og vugger fra dette mærke er udviklet og produceret med fokus på at bringe dansk design ind i børneværelset. Det er stiftet i 1998 af Stig Leander, der havde et ønske om skabe en simpel og funktionel vugge til at berolige og stimulere børns udvikling. Han designede derfor Leander Classic vuggen, der gjorde en forskel i måden at tænke om børnemøbler på. Bag mærket ligger derfor værdien om funktionalitet. Samtidig har Leander også fokus på at vælge holdbare og sikre materialer samt at udvikle produkter, der gør en forskel for både forældre og børn og bringer dem tættere sammen.

Funktionel babyseng til de mindste

Et af de Leander-produkter, vi forhandler, er Leander Classic babyseng, der er designet til at give børn i alderen 0 til 3 år en tryg og rolig nattesøvn. Leander babysengen er skabt i tidløst design, der samtidig er funktionelt og sikrer dit barn en komfortabel nat og dig en skånsom position, når du putter dit barn. I takt med at barnet bliver ældre, kan sengen ændres, så den passer præcis til dit barn. Det gør du ved at tage tremmerne af og flytte madrassen ned. For at udnytte sengens funktioner til fulde, kan du medkøbe en specialdesignet madras, der skaber ultimativ ventilation og komfort for dit barn. Dette giver dit barn de bedst forudsætninger for at få sin skønhedssøvn.

Tryg juniorseng til voksende børn

Designerne bag Leander-produkterne har altid for øje at skabe produkter, der kan følge barnet længe uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor kan deres babyseng omdannes til en juniorseng, som barnet vokser. Tremmer og gavle kan fjernes, og seng kan nemt bygges længere med de medfølgende udbygningsdele, så den går fra at være 120 cm. til 150 cm. På den måde kan Leander juniorseng følge dit barn og tilpasses efter barnets behov. Den gode søvn bør altid være en selvfølgelig for dit barn, og dette kan du sikre med den populære og komfortable Leander juniorseng og den dertilhørende madras.

Babyvugge med stativ fra Leander

Vuggen er det oprindelige produkt udviklet af Leander. Den udgør en komfortabel og sikker soveplads til dit barn, der er mellem 0 og 6 måneder gammelt. Med sit ergonomiske og tidsløse design, der er fremstillet i udvalgte og sikre materialer, er Leander vuggen med til at sikre din baby en tryg og god søvn. Designet er derudover med til at stimulere dit barns sanser og bevægelser. Derudover kommer værdierne bag Leander til udtryk i vuggen i form af den håndværksmæssige kvalitet, der sikrer, at vuggen altid hænger stabilt, så dit barn kan udforske sine bevægelser sikkert.

Komfortabel og funktionel puslepude

Kære Børn forhandler foruden vugger og senge fra Leander også den populære Leander Matty – en unik puslepude, der med PUR-skummet skaber fornemmelsen af hud mod hud-kontakt for din baby under pusletiden. Puden er designet i et klassisk og tidløst look, der passer til alle indretningsformer. Derudover er den funktionel og klar til at gøre din hverdag lettere, da barnet ikke kan rulle ud over kanten, og materialet er vandafvisende. Leander Matty er perfekt til at gøre pusletiden hyggelig for både forælder og barn.

Find det store udvalg i vores butikker

Hos Kære Børn ligger vores fokus på at gøre hverdagen lettere for nybagte forældre og deres børn. Vi vægter god og kompetent service højt, uanset om du besøger vores fysiske butikker rundt om i landet, eller vælger ud fra vores store online udvalg. Vores medarbejdere står altid klar til at vejlede dig til at finde de bedste produkter fra Leander og vores mange andre mærker til dit barn, så du kan give det den bedste start på livet.