BIBS –KVALITETSBEVIDST DANSK DESIGN
BIBS blev grundlagt i Danmark tilbage i 1970’erne, med målet om at skabe en sut, hvor kompromisløs kvalitet, æstetisk design, funktionalitet og barnets sikkerhed var i højsædet.
Den første, og fortsat mest kendte sut, er den klassiske runde ”Colour” sut. Den findes i 50 farver, og er anerkendt af jordemødre verden over for sine ammefremmende egenskaber. Efterfølgende er der kommet en ny version ”De Lux” med et mere enkelt design, derefter den symmetriske sut, ”Supreme”, der er designet til at sikre, at der er godt med luft omkring munden, så barnets sensitive hud skånes mest muligt., samt senest ”Couture”, der med sin flade nipple aflaster kæbe og tænder. Da det ikke er forældrene, der vælger, hvilken sut barnet ender med at tage, har BIBS en sut til hvert behov.

Med årtiers erfaring indenfor udvikling, design og produktion i Nordsjælland, er sutterne blevet tilpasset løbende, og er i dag anerkendt i hele verden for sin høje kvalitet, sikkerhed og det enkle skandinaviske design i et farverigt univers.

Bibs-Hovedgrupper_1

En klassisk sut med det karakteristiske runde skjold og en kirsebærformet nippel. Denne sut er designet til at berolige dit barn på en sikker og naturlig måde. Det klassiske udseende er både tidløst og elegant. 100% fri for BPA, PVA og fthalater. Skjoldet er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, samt er designet og produceret i Danmark/EU.

Med sin anatomiske nipple aflasteret BIBS Infinity trykket på kæbe, gummer og tænder. Det lette skjold har lufthuller, der sikrer at sutten sidder behageligt samt holder næsen fri. 100% fri for BPA, PVA og ftalater. Skjoldet er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, samt er designet og produceret i Danmark/EU.

Med den anatomiske nipple aflaster BIBS COUTURE trykket på kæbe, gummer og tænder. Det lette skjold har lufthuller, der sikrer at sutten sidder behageligt samt holder næsen fri. 100% fri for BPA, PVA og ftalater. Vælg mellem silikone og latex nipple. Skjoldet er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, samt er designet og produceret i Danmark/EU.

Med sin anatomiske nipple aflasteret BIBS COUTURE trykket på kæbe, gummer og tænder. Det lette skjold har lufthuller, der sikrer at sutten sidder behageligt samt holder næsen fri. 100% fri for BPA, PVA og ftalater. Vælg mellem silikone og latex nipple. Skjoldet er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, samt er designet og produceret i Danmark/EU.

Nu kan du prøve de forskellige sutter i en populær sampak. 100% fri for BPA, PVA og ftalater. Skjoldet er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, samt er designet og produceret i Danmark/EU.
Bibs-Hovedgrupper_2

BIBS suttesnor er en flettet suttesnor fremstillet i de mest populære BIBS-farver, så den matcher farven på yndlingssutten.
Snoren er fremstillet af økologisk GOTS-certificeret bomuld.
FSC-certificeret træ med en nikkelfri metalclips gør det nemt at fastgøre den til dit barns tøj eller hagesmæk.

BIBS sutteboks er et multifunktionelt produkt, der ikke kun kan bruges til opbevaring af sutter, når du er på farten, men også som steriliseringsboks til mikroovnsterilisering.

Æsken kan rumme op til tre BIBS-sutter, men den kommer også med en sutteindsats, der kan rumme én enkelt sut.

Perfekt legetøj i mange fine farver – og med mange funktioner. Ringene kan bruges som legetøj, som barnevognskæde, som ophæng i autostolen, over puslebordet eller i kravlegården. De kan også bruges som hængende legetøj – kun din fantasi sætter grænser. De er fri for PBA, PVC og ftalater. Fås i pakker med 12 ensfarvede eller med 3 farver (4 stk. af hver)

BIBS tekstiler er af GOTS certificeret bomuld, Grade 1 hvilket betyder at det er lavet af den højeste kvalitet. De er fri for kemikalier, AZO maling eller gencertificeret materialer. Bomulden/muslin’en er 100% organisk og er et blødt og åndbar materiale som er perfekt til de små. Alt er pre-washed som gør det 100% absorberende fra første brug og som bliver ved med, at blive blødere for hver vask.

BIBS introducerer en ny kategori til sortimentet, i de velkendte farver og er en naturlig forlængelse af deres sutter. Niplen på sutteflaskerne er den samme som på de populære Colour sutter, og alle dele er lavet af 100% fødevaregodkendt materiale med den højeste respekt for sikkerhed og genanvendelighed. Når det er slut med sutteflasken og det er tid til f.eks. grød, er hagesmækkene et naturligt næste valg. De er tilpasset barnets anatomi så de frit kan bevæge armene mens hagesmækken stadig sidder praktisk ved barnets mave.

BIBS Mealtime Collection fremmer de sociale fordele ved at spise sammen med små børn. Små børn lærer ikke kun om mad, når de spiser sammen med familien. At sidde ned som en familie til måltider kan lære selv små børn at spise og hjælpe dem med at udvikle sociale færdigheder.

Når det er slut med sutteflasken og det er tid til f.eks. grød, er hagesmækkene et naturligt næste valg. De er tilpasset barnets anatomi så de frit kan bevæge armene mens hagesmækken stadig sidder praktisk ved barnets mave.

BIBS tekstiler er af GOTS certificeret bomuld, Grade 1 hvilket betyder at det er lavet af den højeste kvalitet. De er fri for kemikalier, AZO maling eller gencertificeret materialer. Bomulden/muslin’en er 100% organisk og er et blødt og åndbar materiale som er perfekt til de små. Alt er pre-washed som gør det 100% absorberende fra første brug og som bliver ved med, at blive blødere for hver vask.