BIBS –KVALITETSBEVIDST DANSK DESIGN
BIBS blev grundlagt i Danmark tilbage i 1970’erne, med målet om at skabe en sut, hvor kompromisløs kvalitet, æstetisk design, funktionalitet og barnets sikkerhed var i højsædet.
Den første, og fortsat mest kendte sut, er den klassiske runde ”Colour” sut. Den findes i 50 farver, og er anerkendt af jordemødre verden over for sine ammefremmende egenskaber. Efterfølgende er der kommet en ny version ”De Lux” med et mere enkelt design, derefter den symmetriske sut, ”Supreme”, der er designet til at sikre, at der er godt med luft omkring munden, så barnets sensitive hud skånes mest muligt., samt senest ”Couture”, der med sin flade nipple aflaster kæbe og tænder. Da det ikke er forældrene, der vælger, hvilken sut barnet ender med at tage, har BIBS en sut til hvert behov.

Med årtiers erfaring indenfor udvikling, design og produktion i Nordsjælland, er sutterne blevet tilpasset løbende, og er i dag anerkendt i hele verden for sin høje kvalitet, sikkerhed og det enkle skandinaviske design i et farverigt univers.

Bibs-Hovedgrupper_1

BIBS X Liberty-sutten har en romantisk og kunstnerisk silhuet, der er inspireret af naturen. Det klassiske runde skjold med en rund nippel af naturgummilatex sikrer, at dit barn beroliges på en sikker og naturlig måde.

En klassisk sut med det karakteristiske runde skjold og en kirsebærformet nippel. Denne sut er designet til at berolige dit barn på en sikker og naturlig måde. Det klassiske udseende er både tidløst og elegant. 100% fri for BPA, PVA og fthalater. Skjoldet er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, samt er designet og produceret i Danmark/EU.

Med sin anatomiske nipple aflasteret BIBS Infinity trykket på kæbe, gummer og tænder. Det lette skjold har lufthuller, der sikrer at sutten sidder behageligt samt holder næsen fri. 100% fri for BPA, PVA og ftalater. Skjoldet er lavet af fødevaregodkendt PP-plast, samt er designet og produceret i Danmark/EU.