fbpx
Mød os på   Facebook    Instagram          
Hjem/Bibs

BIBS –KVALITETSBEVIDST DANSK DESIGN
BIBS blev grundlagt i Danmark tilbage i 1970’erne, med målet om at skabe en sut, hvor kompromisløs kvalitet, æstetisk design, funktionalitet og barnets sikkerhed var i højsædet.
Den første, og fortsat mest kendte sut, er den klassiske runde ”Colour” sut. Den findes i 50 farver, og er anerkendt af jordemødre verden over for sine ammefremmende egenskaber. Efterfølgende er der kommet en ny version ”De Lux” med et mere enkelt design, derefter den symmetriske sut, ”Supreme”, der er designet til at sikre, at der er godt med luft omkring munden, så barnets sensitive hud skånes mest muligt., samt senest ”Couture”, der med sin flade nipple aflaster kæbe og tænder. Da det ikke er forældrene, der vælger, hvilken sut barnet ender med at tage, har BIBS en sut til hvert behov.

Med årtiers erfaring indenfor udvikling, design og produktion i Nordsjælland, er sutterne blevet tilpasset løbende, og er i dag anerkendt i hele verden for sin høje kvalitet, sikkerhed og det enkle skandinaviske design i et farverigt univers.