fbpx
Mød os på   Facebook    Instagram          
Hjem/Tilbagekaldelser

19. august 2019

TILBAGEKALDELSE AF BESAFE IZI GO X1 FOR AT UDFØRE REPARATION

Potentiel risiko når stolen bruges i kombination med ISOfix base.
Det er trygt at bruge stolen når den er monteret med bilens sikkerheds bælte
.

BeSafe har udstedt en tilbagekaldelse baseret på en potentiel sikkerhedsrisiko knyttet til et komponent i bilstolen BeSafe iZi Go X1. Et modificeret komponent findes kun i BeSafe iZi Go X1 stole med serienummer mellem ZG0247548 og ZG(0)270529. Den potentielle sikkerhedsrisiko er kun tilstede når du bruger BeSafe iZi Go X1 sammen med ISOfix-basen.

Det er trygt at bruge stolen når den er monteret med bilens sikkerhedsbælte. Se hvordan her: bit.ly/BeSafe-iZiGoX1-belt-installation

Tilbagekaldelsen omfatter ikke BeSafe iZi Go Modular (X1), iZi Modular i-Size-base eller andre BeSafe-produkter.

DET SKAL DU GØRE:

Har du købt en BeSafe iZi Go X1 med et serienummer mellem ZG0247548 og ZG(0)270529 kan du få din stol repareret hos din lokale Kære Børn forhandler fra næste uge (uge 12). BeSafe har identificeret årsagen til fejlen og udviklet en reparationsløsning som eliminerer sikkerhedsrisikoen. Denne reparationsløsning har været crash-testet for at sikre at stolen efterfølgende er 100% tryg at bruge.

Her kan du finde serienummeret:

19. august 2019

Stokke AS annoncerer produktopgradering af Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set produceret fra august 2018 til marts 2019.

Når selen til Newborn Set’et skal monteres igen efter vask, er der risiko for, at forbrugerne kan montere selen forkert. Dette kan medføre, at selen kan løsne sig fra et eller flere selefastgørelsespunkter.

Hvis dele af selen løsner fra Newborn Set’et, kan det medføre en faldfare for barnet.

Forbrugerne bør straks holde op med at bruge Tripp Trapp® Newborn Set og gå til https://reclamations.stokke.com/newbornupgrade for at kontrollere, om deres produkt er berørt. Hvis produktet er verificeret som påvirket, bør forbrugerne fortsætte deres registrering for at få instruktioner om, hvordan man får deres produkt opgraderet.

21. juni 2019

Stokke

Stokke® Steps™ Bouncer og Stokke® Steps™ Newborn Set produkt tilbagekaldelse.

15. juni 2019

Done by Deer

Der er i en test konstateret for høj migration af melamin i rosafarvet Anti-Slip tallerken med motivet ”Contour”.

Hvis du har købt en tallerken fra batch 104520417, eller du er usikker på, om din tallerken, med varenummer 10507, er fra pågældende batch, vil vi bede dig kontakte butikken/webshoppen, hvor den er købt, for en refundering.

15. juni 2019

Done by Deer

Der er i en test konstateret for høj migration af melamin i en ud af to blå Done by Deer ”Yummy” tallerkner med motivet ”Happy dots”.

Hvis du har købt en tallerken fra batch 108950918, vil vi bede dig kontakte butikken/webshoppen, hvor den er købt for en refundering.

15. juni 2019

Magni

Vi har desværre konstateret at dette produkt ikke overholder sikkerhedskravene, og vi har derfor frivilligt valgt at tilbagekalde træ larve artikel nr. 2673 fra butikker, internetbutikker og slutbrugere.

Baggrunden er, at der er risiko for at snoren kan knække.

Wishlist 0
Continue Shopping