fbpx
Mød os på   Facebook    Instagram          
Hjem/Tilbagekaldelser

1. marts 2022

Angående gummibunden til Bibs sutteflasker:

Bibs har valgt at lave en frivillig tilbagetrækning af deres flasker med gummi bund og deres flaskesæt. Årsagen til tilbagetrækningen skyldes at materialet bunden er lavet af, i nogen tilfælde kan krympe hvis der bliver hældt kogende vand i flasken mens gummibunden stadig er på. Dette problem kan resulterer i at flasken kan vælte.

Hvis du har købt en Bibs sutteflaske med gummibund eller et Bibs flaskesæt opfordres du til at returnerer det i den butik det er købt. Alternativt kan man fjerne gummibunden fra flasken og bruge den uden”.

10. januar 2022

Vigtig sikkerhedsadvarsel om Miffy First Light med blå LED bund produceret i 2017 og 2018

Mr. Maria er designer og leverer Miffy designerlamper. Under strenge tests har Mr.Maria fundet ud af, at nogle af de ældre Miffy First Lights under ekstraordinære omstændigheder kan blive overophedet under brug. I meget sjældne tilfælde kan overophedning potentielt forårsage skade. Da kundens sikkerhed naturligvis sættes højest, er det derfor blevet besluttet at udskifte det blå LED modul, som sidder på Miffy First Light lamper produceret i hhv. 2017 og 2018, med et erstatnings LED modul.

Hvis du haft købt Miffy First Light med blå bund opfordres du til at tjekke på https://www.mrmaria.com/bluemodule/  om du har en model, hvor LED bunden skal udskiftes. Linket er en trin-for-trin guide som meget enkelt at forstå, om der er brug for en ny LED bund eller ej. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DET KUN ER LED MODULET SOM SKAL UDSKIFTES – IKKE SELVE LAMPEN (KROPPEN)

Har du brug for en ny LED bund, bedes du gøre følgende:

Send en e-mail til bluemodule@mrmaria.com  og anmod om et nyt LED modul. Vedhæft:

 Foto af købsfaktura

 Foto af den blå LED bund (se forneden)

 Foto af stemplet med produktionsdatoen som er under Miffy’s højre fod, i bunden af lampen (se forneden)

Oplyse:

 Fulde navn

 Leveringsadresse

 Telefonnummer

 E-mail

Desuden beder Mr.Maria dig som kunde om at smide det gamle LED modul væk på en miljørigtig måde.

Hvis du har brug for yderlig info venligst kontakt bluemodule@mrmaria.com eller info@anotherstory.dk

20. oktober 2021

Tilbagekaldelse KREA Baby Walker og KREA Doll Pram

Vores leverandør af KREA har desværre konstateret fejl på flg. Produkter KREA Baby Walker og KREA Doll Pram, Der er set tilfælde hvor navkapslen (pil) kan løsnes såfremt denne ikke har været monteret korrekt
Derfor tilbagekaldes KREA gå- og dukkevogne købt i perioden 1/7-2020 til 18/10-2021.

Vi beder derfor kunder, der har en dukkevogn eller gåvogn fra KREA med nedenstående batchnummer, om straks at stoppe med at bruge dem og returnere produktet hos forhandleren. Batchnummeret findes under bunden på produktet

2006 KREA Doll Pram 318411119 320221219 331850720 0004690920 0008221120 0009360221 0009370621 32040821

2007 KREA Baby Walker 00082211200

KREA Dukkevogn og KREA Gåvogn kan returneres hos den forhandler produktet er købt. Prisen vil blive refunderet mod fremvisning af kvittering, faktura eller købsbevis fra Kære Børn.

Vi beklager ulejligheden!

28. september 2021

Tilbagekaldelse Boppy® Hug & Nest, uden emballage (venstre) og med emballage (højre)

The Boppy Company i USA har foretaget en frivillig beslutning om at tilbagekalde liggestolen til nyfødte (Newborn Lounger) – i samarbejde med U.S Consumer Product Safety Commission (www.cpsc.gov/Recalls) – Artsana annoncerer frivillig tilbagekaldelse af et lignende produkt kendt som Boppy® Hug&Nest (se billeder ovenfor), distribueret i Europa og i andre lande (ikke i USA og Canada) fra 2016.

Fare: I tilfælde af, at sikkerhedsadvarsler ikke følges, herunder advarsler mod at bruge produktet til spædbarnssøvn og/eller brug af produktet uden opsyn af voksne, kan spædbørn blive kvalt. Dette omfatter situationer, hvor spædbørn kan kvæles, hvis de ruller, bevæger sig eller placeres på liggestolen i en position, der hindrer vejrtrækningen, eller liggestolen ruller af på en ydre overflade, såsom en voksenpude eller blødt sengetøj, der forhindrer vejrtrækning.

Artsana er ikke bekendt med nogen skader i forbindelse med korrekt anvendelse af Boppy® Hug&Nest. Boppy® Hug&Nest er kun blevet solgt til vågen og overvåget brug. For at undgå den beskrevne fare, skal brugere, der har købt Boppy® Hug&Nest, straks stoppe med at bruge produktet og kontakte sin lokale kundeservice (Kontakt: www.chicco.com ) for at modtage hjælp og refusion.

Artsana minder forældre om, at det bedste sted for en baby at sove er på en fast, flad overflade i en krybbe, vugge eller kravlegård. Forældre og pårørende bør aldrig tilføje tæpper, puder, polstret sengerande, eller andre elementer til et spædbarns sovende miljø. Babyer bør altid placeres til at sove på ryggen.

Vi beklager ulejligheden, som dette initiativ måtte medføre.

19. august 2019

TILBAGEKALDELSE AF BESAFE IZI GO X1 FOR AT UDFØRE REPARATION

Potentiel risiko når stolen bruges i kombination med ISOfix base.
Det er trygt at bruge stolen når den er monteret med bilens sikkerheds bælte
.

BeSafe har udstedt en tilbagekaldelse baseret på en potentiel sikkerhedsrisiko knyttet til et komponent i bilstolen BeSafe iZi Go X1. Et modificeret komponent findes kun i BeSafe iZi Go X1 stole med serienummer mellem ZG0247548 og ZG(0)270529. Den potentielle sikkerhedsrisiko er kun tilstede når du bruger BeSafe iZi Go X1 sammen med ISOfix-basen.

Det er trygt at bruge stolen når den er monteret med bilens sikkerhedsbælte. Se hvordan her: bit.ly/BeSafe-iZiGoX1-belt-installation

Tilbagekaldelsen omfatter ikke BeSafe iZi Go Modular (X1), iZi Modular i-Size-base eller andre BeSafe-produkter.

DET SKAL DU GØRE:

Har du købt en BeSafe iZi Go X1 med et serienummer mellem ZG0247548 og ZG(0)270529 kan du få din stol repareret hos din lokale Kære Børn forhandler fra næste uge (uge 12). BeSafe har identificeret årsagen til fejlen og udviklet en reparationsløsning som eliminerer sikkerhedsrisikoen. Denne reparationsløsning har været crash-testet for at sikre at stolen efterfølgende er 100% tryg at bruge.

Her kan du finde serienummeret:

19. august 2019

Stokke AS annoncerer produktopgradering af Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set produceret fra august 2018 til marts 2019.

Når selen til Newborn Set’et skal monteres igen efter vask, er der risiko for, at forbrugerne kan montere selen forkert. Dette kan medføre, at selen kan løsne sig fra et eller flere selefastgørelsespunkter.

Hvis dele af selen løsner fra Newborn Set’et, kan det medføre en faldfare for barnet.

Forbrugerne bør straks holde op med at bruge Tripp Trapp® Newborn Set og gå til https://reclamations.stokke.com/newbornupgrade for at kontrollere, om deres produkt er berørt. Hvis produktet er verificeret som påvirket, bør forbrugerne fortsætte deres registrering for at få instruktioner om, hvordan man får deres produkt opgraderet.

21. juni 2019

Stokke

Stokke® Steps™ Bouncer og Stokke® Steps™ Newborn Set produkt tilbagekaldelse.

15. juni 2019

Done by Deer

Der er i en test konstateret for høj migration af melamin i rosafarvet Anti-Slip tallerken med motivet ”Contour”.

Hvis du har købt en tallerken fra batch 104520417, eller du er usikker på, om din tallerken, med varenummer 10507, er fra pågældende batch, vil vi bede dig kontakte butikken/webshoppen, hvor den er købt, for en refundering.

15. juni 2019

Done by Deer

Der er i en test konstateret for høj migration af melamin i en ud af to blå Done by Deer ”Yummy” tallerkner med motivet ”Happy dots”.

Hvis du har købt en tallerken fra batch 108950918, vil vi bede dig kontakte butikken/webshoppen, hvor den er købt for en refundering.

15. juni 2019

Magni

Vi har desværre konstateret at dette produkt ikke overholder sikkerhedskravene, og vi har derfor frivilligt valgt at tilbagekalde træ larve artikel nr. 2673 fra butikker, internetbutikker og slutbrugere.

Baggrunden er, at der er risiko for at snoren kan knække.

Wishlist 0
Continue Shopping