Stokke AS blev grundlagt i Ålesund på Norges vestkyst i 1932.
Stokke leverer børnemøbler og udstyr af høj kvalitet, inden for markedssegmenterne højstole, barnevogne, tekstiler og børneværelser.

Stokkes vision og motiv til alle produkter er, og har altid været at udvikle og styrke båndet mellem forældre og barnet.
Produkterne kendetegnes ved tidløst design, funktion og bæredygtighed, som fremmer kontakt og et sundt miljø for en hel ny generation af børn og deres familier.

Tripp Trapp® Højstol

Stolen der vokser med barnet® – en stol for livet.

Tripp Trapp® stolen er en genial højstol designet af Peter Opsvik, der revolutionerede kategorien inden for børnestole tilbage i 1972, da den blev lanceret. Tripp Trapp® passer til dit spisebord og bringer dit barn ind i hjertet af familien, så han eller hun kan udvikle sig og lære sammen med jer. Det intelligente, justerbare design giver mulighed for bevægelsesfrihed, da både sidde- og fodplade kan justeres i højden og dybden. Når stolen er justeret korrekt, sidder dit barn behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder.

Stokke® Nomi® stol

Stolen, der inspirerer til en aktiv siddestilling

Stokke® Nomi® stolen kan bruges fra fødslen og hele livet. Med problem- og værktøjsfri montering og et smukt design er det en behagelig stol for alle uanset alder. ​Peter Opsvik har designet Nomi ud fra den samme idé som Tripp Trapp® stolen, nemlig at måltider kan blive mere afslappede og interaktive, og at børn har nemmere ved at koncentrere sig om de aktiviteter, der foregår omkring bordet, når det fysiske miljø er tilpasset deres størrelse og behov.

Stokke® Steps™ Højstol

5-i-1 sidde system.

Stolen er kernen i Stokkes siddeløsninger og danner basen for skråstolen og ekstra tilbehør. Selve stolen er blevet udviklet til aktive og uafhængige småbørn, så de får den rigtige støtte og komfort med de justerbare funktioner. Kan bruges sammen med Stokke® Steps™ Bouncer, så din nyfødte kan sidde med ved bordet og med Stokke® Steps™ Baby Set for at lave en højstol. Dit barn kan nemt sidde ved spisebordet og nyde måltiderne sammen med resten af familien. Det afrundede sæde og ryglæn er ergonomisk designet. Fodstøtten kan justeres uden værktøj, så dit barn selv kan kravle ind og ud af stolen.