Tilbage til oversigt

Har du øje på den perfekte barnevogn, eller mangler du blot lidt ekstra fleksibilitet i budgettet? Ingen grund til bekymringer! Hos Kære Børn kan du købe de vigtigste ting med ViaBill’s ‘’Køb Nu. Betal Senere’’

Intet skal stå i vejen for at få styr på alle de ekstra ting der følger med, når man får en lille ny. Vi har gjort det muligt for jer, at dele betalingen op i mindre rater. Dermed kan du give den bedste start på livet og samtidig have maksimal fleksibilitet og luft i budgettet!

Køb Nu. Betal Senere.
– både online og i alle Kære
Børns butikker

Hos Kære Børn kan du benytte ‘’Køb Nu. Betal Senere’’ og dele din betaling op i op til 20 rater. Ikke alene kan du undgå at betale alt på én gang, men du kan også sprede din betaling ud over en længere periode, så det passer til lige netop din økonomi. Det betyder at du kan krydse den lange liste med børneting af, og samtidig have rum for uforudsete udgifter og hygge i hverdagen. En ny barnevogn, autostol eller fødselsdagsgaven skal ikke ødelægge budgettet. Køb Nu. Betal Senere giver dig frihed og maksimal fleksibilitet!

 

1 Vælg ViaBill ved kassen 2 Opret dig 3 Gennemført
Læg dine varer i kurven og vælg ViaBill som betalingsmetode ved kassen. Følg instruktionerne ved kassen og tilmeld dig hurtigt og nemt. Du ved med det samme om du er godkendt. Du modtager varen og betaler senere. Du får et klart overblik over dine køb og kan nemt styre dine betalinger i ViaBill appen.

 

Hvis du vil benytte ‘’Køb Nu. Betal Senere’’ i de fysiske butikker, scanner du QR koden i butikken, som vil guide dig – medarbejderene står også klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

 

Gør som 200.000 andre og bliv en del af ViaBill universet. Læs mere om ViaBill på https://viabill.com/dk/