Najell udvikler innovative babyprodukter til ungdommelige, urbane familier i bevægelse.

Sleepcarrier

Sleepcarrier User Guide

Sleepcarrier Vol 2 Manual

Sleepcarrier Vol 3 Manual

Sleepcarrier User Guid

Tilbehør til barnevogn

HISTORIEN BAG NAJELL

Najell er grundlagt af parret Niklas og Freja og er beliggende i Lund i det sydlige Sverige. Ideen om det første produkt, Babynest SleepCarrier, blev født da Niklas vuggede sin lille niece i søvn, og hun vågnede op hver gang hun blev sat ned.

 

FILOSOFIEN

At give forældre mulighed for at fortsætte med at leve livet efter deres egne regler, er kernen i Najell-værdierne sammen med at skabe langvarige produkter, ikke kun med hensyn til holdbarhed og kvalitet, men også når det kommer til et tidløst appel.

 

BÆREDYGTIGHED

Vi er en del af den generation, der oplever konsekvenserne af global opvarmning, og vi bekymrer os om miljøet. Den forbrugerverden, vi lever i, skader miljøet, og det er på tide, at alle træffer ansvarlige valg. Det har aldrig været nemmere at købe og forbruge – udvalget af produkter er uendeligt. Tekstilindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden, og vi er nødt til at træffe ansvarlige og bæredygtige beslutninger. Najell forpligter sig til at skabe produkter på en ansvarlig måde og med så lille indvirkning på miljøet som muligt, men også for at sikre, at produkterne kan bruges til mere end et barn.

 

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED FORÆLDRE

Najell prioriterer altid at få inddraget forældre så tidligt i udviklingsprocessen som muligt, ved at gøre dette sikrer de at fokus bliver lagt, der hvor det er allervigtigst.

 

LIGESTILLING I OPGAVEN SOM FORÆLDRE

Nutidens rollefordeling i familier med børn er blevet mere flydende og opgaverne i den moderne husholdning er ikke så låst som tidligere.

Men, mange af de gamle normer er stadig en stor del af vores samfund. Najell opfordrer til at man gør op med normerne hvis man ikke synes at de passer ind i ens livsstil, i stedet for at blive begrænset af dem.

Najells produkter er lavet til at støtte dig i dine valg som forældre.

 

HVORFOR SKAL JEG KØBE EN NAJELL SLEEPCARRIER?

Livet med en nyfødt kan gøres nemmere med en Najell Sleepcarrier, den giver dig mulighed for at blive på farten uden at skulle bekymre dig om at vække den lille. Najell Sleepcarier er den smarte babynest til de aktive, der ønsker muligheden for at tage deres sovende barn med alle steder.

 

BÆRESELER SKAL VÆRE NEMME AT BRUGE OG ERGONOMISK KORREKTE

Alle Najells bæreseler er anbefalet af International Hip Dysplasia som et sikkert produkt. Så om du vælger Najell Easy, Najell Rise eller Najell Original vol. 2 er du garanteret det bedste til dit barn.

En bæresele eller vikle fra Najell vil give dig muligheden for at have begge hænder fri, mens du er tæt på dit barn. Om du er hjemme eller ude og udforske verden vil det lette design i både sele og vikle, give dig muligheden for at leve et aktivt liv.

 

MEGET MERE END BARE SLEEPCARRIER

Selvom mange forbinder Najell med den populære Sleepcarrier er det vigtigt at huske at Najell laver produkter der dækker næsten et hvert behov, om du er i bad, sover eller er på farten har de et produkt til dig. Ens for alle Najells produkter er det evige fokus på kvalitet, bæredygtighed og design.

10% på din første ordre

Tilmeld dig Kære Børns nyhedsbrev – så er du altid først til at blive opdateret på nyheder, produktlanceringer, events, tips og tricks og selvfølgelig masser af gode tilbud. Du modtager din rabatkode i velkomstmailen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, varer med Fast Lav Pris, gavekort samt barnevogne. Rabatkoden kan kun bruges 1 gang.