Joolz er indbegrebet at kvalitet og design
hvis formål er at gøre vogne både smukkere og bedre – at forene æstetik og praktik.
Joolz er et prisvindenden Hollandsk brand stiftet i 2004 med en tro på at Positivt Design kan gøre en forskel. Hos Joolz er Positivt Design inspiration fra de hverdagssituationer hvor barnet kravler, leer, sætter sig op og de udfordringer man som nybagt forælder står med.
De stræber efter at give større mening i til det de laver hvilket betyder, at Joolz tænker i helheder når de designer deres produkter. Derfor er alle Joolz vogne sikre, ergonomiske og stilfulde samtidigt med at de er nemme at manøvrere. Joolz’ designere tænker produkterne igennem ned til mindste detalje og sikre at produkterne har optimal komfort der passer perfekt til dit barns behov gennem valg af materialer, der er bæredygtige, organiske og holdbare. For Joolz er det indbegrebet af Positivt Design.
Bæredygtighed og en positiv indvirkning på det globale miljø ligger Joolz meget på sinde og derfor har de indrette deres hovedkvarter i en bæredygtig renoveret nedlagt fabrik i Amsterdam med drivhuse og andre smarte energineutrale løsninger.
Joolz har endvidere designet deres emballage – store som små papkasser – så de kan konverteres til alt fra et fuglehus til et rensdyr eller en lampe. Joolz arbejder målrettet på at integrerer bæredygtige materialer lavet af genbrugte plastflasker i deres produkter uden at gå på kompromis med design eller kvalitet.

Alle Joolz produkter er af høj kvalitet med elegant modularitet til 1 eller 2 børn, i design der er lige så tidløst som deres livstidsgaranti. For at understrege deres dedikation til miljøet planter Joolz et træ i Joolz Birth Forest i Columbia for hver vogn de sælger og på nuværende tidspunkt har Joolz plantet ca. 200.000 træer.

Alle disse egenskaber og kvaliteter har været med til at gøre Joolz til en af de mest eftertragtede high end vognbrands på markedet.

Joolz Day5 er den nye og forbedret duo/kombivogn. En 2-i-1 løsning, der med sit ikoniske design, lette hjul, rummelige indkøbskurv og fantastiske detaljer er skabt til at yde den bedste komfort og køreglæde for forældre og barn.

Day5 udmærker sig ved fuld ”lie-flat” funktion i sædet, større kaleche, det blødeste TENCEL™-Lyocell tekstil, ekstra stor varekurv, justerbar styr og meget mere.

Clever design

Afspil video

Most comfortable ride

Afspil video

Easy one hand use

Afspil video

From cot to seat

Afspil video

Joolz Geo3 giver dig den komplette kombivogns oplevelse, med mulighed for at udvide til søskendevogn (tilkøb). Efter endt brug af liggedelen konverteres denne nemt om til et ergonomisk klapvognssæde som kan bruges både med og mod kørselsretningen. Med Joolz Geo3 Expandable set kan du nemt udvide din Geo3 til en søskendvogn. Sættet består af en lift som kan bruges fra nyfødt, hvilket også gør vognen egnet som tvillingevogn.

Joolz Hub+ er den nye klapvogn i byen. Kompakt og alligevel superkomfortabel. En stilfuld letvægter. Hub+ er udstyret med XXL-kaleche (UPF50+), der sikrer mod sol, vind og vejr. Klapvognssædet kan vendes så barnet kigger ind mod føreren af klapvogn eller ud mod verdenen

Compact fold

Afspil video

Most comfortable seat

Afspil video

Smoothest city ride

Afspil video
Med Joolz Aer rejser du så let som muligt og så komfortabelt så muligt. Med en vægt på kun 6 kg og en skulderstrop, frigiver Joolz Aer dine arme til at holde den lille. Når du har brug for det, åbner din Aer på bare et sekund.