fbpx
Mød os på   Facebook    Instagram          
Hjem/Joolz

Joolz er indbegrebet at kvalitet og design
hvis formål er at gøre vogne både smukkere og bedre – at forene æstetik og praktik.
Joolz er et prisvindenden Hollandsk brand stiftet i 2004 med en tro på at Positivt Design kan gøre en forskel. Hos Joolz er Positivt Design inspiration fra de hverdagssituationer hvor barnet kravler, leer, sætter sig op og de udfordringer man som nybagt forælder står med.
De stræber efter at give større mening i til det de laver hvilket betyder, at Joolz tænker i helheder når de designer deres produkter. Derfor er alle Joolz vogne sikre, ergonomiske og stilfulde samtidigt med at de er nemme at manøvrere. Joolz’ designere tænker produkterne igennem ned til mindste detalje og sikre at produkterne har optimal komfort der passer perfekt til dit barns behov gennem valg af materialer, der er bæredygtige, organiske og holdbare. For Joolz er det indbegrebet af Positivt Design.
Bæredygtighed og en positiv indvirkning på det globale miljø ligger Joolz meget på sinde og derfor har de indrette deres hovedkvarter i en bæredygtig renoveret nedlagt fabrik i Amsterdam med drivhuse og andre smarte energineutrale løsninger.
Joolz har endvidere designet deres emballage – store som små papkasser – så de kan konverteres til alt fra et fuglehus til et rensdyr eller en lampe. Joolz arbejder målrettet på at integrerer bæredygtige materialer lavet af genbrugte plastflasker i deres produkter uden at gå på kompromis med design eller kvalitet.

Alle Joolz produkter er af høj kvalitet med elegant modularitet til 1 eller 2 børn, i design der er lige så tidløst som deres livstidsgaranti. For at understrege deres dedikation til miljøet planter Joolz et træ i Joolz Birth Forest i Columbia for hver vogn de sælger og på nuværende tidspunkt har Joolz plantet ca. 200.000 træer.

Alle disse egenskaber og kvaliteter har været med til at gøre Joolz til en af de mest eftertragtede high end vognbrands på markedet.

Vinder af Reddot design i 2019. Joolz Day+ er en kombivogn, 2-i-1, der med sit ikoniske design, lette hjul, rummelige indkøbskurv og fantastiske detaljer er skabt til at yde den bedste komfort og køreglæde for forældre og barn.