Betalingsmuligheder

Du har følgende betalingsmuligheder

  • Gavekort
  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • MobilePay

 

Gavekort:

Du kan foretage en hel eller delvis betaling af din ordre med brug af et gavekort til webshoppen. Indtast nummeret på gavekortet i feltet ”Gavekort” i Kassen. Der kan kun bruges 1 gavekort pr. ordre.

Gavekort udstedt til vores butikker eller af vores butikker, kan ikke anvendes i webshoppen – kun gavekort til webshoppen udstedt af webshoppen.

Er din ordre større end værdien af gavekortet, betales restbeløbet ved valg af enten kreditkort eller MobilePay.

 

Betalings- & Kreditkort

Der er ikke gebyr ved betaling med ovenstående kort.

For at sikre mod kreditkortsvindel har de danske banker introduceret et ekstra sikkerhedscheck. Det betyder, at du kan blive bedt om at godkende dit køb med NemID/MitID. Det anbefales, at du anvender NemID/MitID appen. Du kan undgå dette ekstra check med MobilePay.

Ved mistanke om kortsvindel kan Kære Børn A/S kræve betaling via bankoverførsel.

 

MobilePay

Ved valg af MobilePay, indtastes eget mobilnr. i betalingsmodulet og godkendes efterfølgende i MobilePay app’en.

Med MobilePay er du beskyttet på samme måde, som når du betaler med kort.

 

SIKKERHED

Ved at indsende en ordre på www.kærebørn.dk garanterer du, at de givne oplysninger vedrørende betalingen af din ordre er korrekte og gyldige. Når bestillingen er accepteret og behandlet af Kære Børn, vil betalingen udføres og du vil hermed have givet tilladelse til, at Kære Børn kan foretage den betalingskontrol, som Kære Børn måtte finde passende.

Det valgte betalingskort skal være dit. Alle kredit- og betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit kreditkort afviser betalingen, vil Kære Børn ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af, at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Kære Børn sig ret til at annullere din ordre.

Beløbet bliver fratrukket din konto, når din vare er blevet afsendt.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse, der sikrer at dine kortoplysninger kun bliver anvendt i forbindelse med pågældende transaktion. Kortoplysningerne formidles direkte til NETS af Quickpay, der er en sikker betalingsløsning, certificeret efter PCI DSS Level 1 standarden. Det betyder, at de data, du oplyser i forbindelse med et køb kun håndteres af henholdsvis Quickpay og NETS. Hverken Kære Børn eller andre har mulighed for at læse dine kreditkortoplysninger.