Barnevogne af højeste kvalitet Emmaljunga har produceret barnevogne i Sverige siden 1925 med mere miljøvenlige materialer og bæredygtig produktion til den voksende familie.

Barnevogne

Duo-/kombivogne

Søskendevogne

Pusletasker og organiser

Hvad er Emmaljunga

Emmaljunga er en familievirksomhed der har eksisteret siden 1925, beliggende i det sydlige Sverige i en lille by af samme navn. Emmaljunga har helt fra sin spæde start stået for solidt håndværk og en sans for detaljerne.

Selvom udtrykket på vognene har ændret sig gennem årene, er det stadig de samme værdier og kærligheden til håndværket der gennemsyrer hele virksomheden.

 

Emmaljunga er lig med kvalitet og sikkerhed

Kvaliteten af stofferne Emmaljunga bruger til deres vogne er lavet til at kunne modstå alt hvad vind, vejr og ikke mindst børn kan udsætte dem for. Alle tekstilerne har faktor 50+ beskyttelse som beskytter mod solens stråler

 

Løbende kontrol

Alle stofkvaliteter bliver løbende testet for at sikre de lever op til REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances) for kemisk indhold.

Dette er med til at gøre hverdagen tryggere for dig og dit barn.

 

Test

Når det kommer til løbende kvalitetskontrol af sine produkter er Emmaljunga i særklasse. Gennem sine egne laboratorier kan Emmaljunga hele tiden teste produkterne og tekstilernes holdbarhed. Ved hele tiden at teste sine produkter kan Emmaljunga hele tiden udvikle og være på forkant med alt produktrelateret.

Alle Emmaljungas barnevogne er testet i henhold til EN 1888: 2018 og EN 1466: 2014

 

Miljøbevidst

Den overordnede ambition er at gøre hele produktionsprocessen grøn. Dette gøres ikke kun ved brug af miljøvenlige materialer. Produkterne skal kunne have en lang levetid og kunne genanvendes, eller måske endda bruges til genfremstilling. Ydermere stræbes der efter at bruge mindre energi, spare på vandet, reducere transportomkostningerne og CO2 påvirkningen.