Britax Römer

Hos Britax Römer sørger de for, at forældrene og deres børn er sikre under transporten. Firmaet har forpligtet sig fuld ud til dette mål, siden de først fabrikerede sikkerhedsudstyr og tilbehør til biler i 1930’erne. Siden udviklingen af Britax Römer’s første autostol i 1966, har børnenes sikkerhed været deres største prioritet. I mere end 50 år er der ikke blevet sparet på omkostningerne eller bestræbelserne, til at sørge for endnu mere sikkerhed for de små. I dag udvikler og producerer Britax Römer autostole, klapvogne og cykelstole og 90 % af deres auto- og cykelstole er “Made in Germany”.

Autostol Baby

Nyfødt – 15 måneder | 40 – 85 cm | 0 – 13 kg

Køreretning: bagudvendt 40 – 85 cm

Autostol Toddler

9 måneder – 4 år | 61 – 105 cm | 9 – 18 kg

Køreretning: Bagudvendt 61 – 105 cm, fremadvendt 76 – 105 cm

Overvejer du at købe en Britax Römer-autostol?

Britax Römer er en af de foretrukne mærker, når der skal købes autostole til de små i familien. Med en autostol fra Britax Römer er du sikker på, at du får maksimal sikkerhed og komfort til dit barn, når I er ude at køre bil. Det gælder både det helt lille spædbarn og det større barn, der snart er klar til at komme helt ud af barnestolen.

Hos Kære Børn fører vi et stort udvalg af udstyr fra Britax Römer. Du finder både stole og baser til bilen og klapvogne til ture ude i det fri. Vil du gerne gøre et godt kup, når du skal investere i en autostol eller andet fra Britax Römer, betaler det sig at holde øje med siden her. Når vi har tilbud på autostole eller andet, vil du kunne finde dem her.

En autostol er lig med sikkerhed til dit barn

Det er ikke bare anbefalelsesværdigt at spænde dit barn fast i en autostol. Det er faktisk lovpligtigt. Sikkerhedsselen i din bil kan gøre mere skade end gavn, hvis uheldet er ude, og dit barn er fastspændt på samme måde som de voksne i bilen. Med den rigtige stol sikrer du dit barn bedst muligt mod uheld og skader i trafikken.

Britax Römer-autostole er alle sikkerhedsgodkendte, og de er udviklet med fokus på sikkerhed og komfort. Flere ingeniører beskæftiger sig med at produktudvikle for Britax Römer hver eneste dag, og hver enkelt autostol, som du finder her på siden, er gennemtestet for at sikre dit barn bedst muligt, når I er ude at køre bil. Britax Römer er desuden kendt for deres praktiske og enkle design, som vil klæde ethvert bagsæde i enhver bil.

Skal du tilkøbe en base?

En base gør det nemt for dig at montere dit barns autostol. Især autostolen til de helt små bliver ofte taget ind og ud af bilen, og hver eneste gang, du monterer autostolen i din bil, vil der være en risiko for, at du ikke gør det korrekt. Det kan have fatale konsekvenser, hvis uheldet skulle være ude.

Med en base i din bil er du sikker på en korrekt montering hver gang. Du klikker ganske enkelt autostolen af basen, hver gang du forlader bilen, og klikker den nemt på igen, når du igen skal ud at køre med den lille på bagsædet. Du er optimalt sikret, så længe du har monteret din selebase korrekt – og den behøver du kun montere én gang for alle.

Praktisk klapvogn fra Britax Römer

Britax Römer er mest kendt for deres populære autostole, men de producerer også meget andet udstyr. De har blandt andet designet en række funktionelle klapvogne, som du kan trille hundredvis af kilometer med. Klapvognene fra Britax Römer er beregnet til, at du kan montere en autostol deri. Så bliver det ikke nemmere at tage på tur med din baby og nyde din barsel i fulde drag.